• SPOTLIGHTS
{ PREVIOUS_SCROLL } { NEXT_SCROLL } { STOP_SCROLL } { START_SCROLL }
  • http://www.azaqua.nl/
  • http://www.bart-visscher.nl/
  • http://hengelsporthuis.com/aanmeldformulieren/af-houdenvanvissen.aspx
  • http://www.nbat.nl/

Adidas Gazelle

Adidas Gazelle

Berichtdoor GregSenior » 23 mei 2018, 10:12

Desalniettemin is de zakelijke markt nog steeds onvermijdelijk om deze Adidas Gazelle actie te associëren met het fenomeen dat de arbeidskosten in de binnenlandse verwerkende industrie sterk stijgen, werving moeilijk is. Maar het is niet toevallig, het is meer een trend. Toen de wereldwijde economische crisis drie jaar geleden uitbrak, heeft Nike zijn laatste fabriek in China gesloten om middelen af te leiden die niet beschikbaar zijn in China. Nike en Adidas vergeleken met "trekvogels", nu er geen weelderige bomen meer zijn, geen vruchtbaar land, kan niets hen belemmeren. Desalniettemin, voor diegenen die aandacht schenken aan de transformatie en opwaardering van de binnenlandse intensieve maakindustrie, zou China deze "trekvogels" kunnen aantrekken vanwege zijn voordeel in goedkope arbeid, maar dit soort situatie zal geleidelijk veranderen als de verbetering van de nationale economie en de volksgezondheid. levensstandaard.

Volgens het antwoord van het hoofdkantoor van Adidas, "is het sluiten van de fabriek voor de herintegratie van wereldwijde hulpbronnen". Dit is de enige reden. En zoals Xinhua aangaf, zei het administratieve comité van het Suzhou Industrial Park in een materiaal voor de media dat het het plan van Adidas voor wereldwijde herintegratie van middelen volledig begreep, Adidas Nmd wat ook overeenkomt met de trend dat het administratieve comité van het Suzhou Industrial Park op dit moment transformatie vereist. vermeldenswaard dat Adidas's zogenaamde "integratiestrategie" ook verscheen in de officiële verklaring van Nike in China. In maart 2009 kondigde Nike de sluiting aan van zijn productiefaciliteit voor schoenen die alleen het eigendom was van Taicang-fabriek. Op dat moment reageerde Nike in China op Zuid-journalisten: Adidas Schoenen "Het doel is om de langetermijnstrategieën voor inkoopintegratie verder te promoten en de toeleveringsketen te stroomlijnen.".

In 1975 werden de productielijnen van Nike in Japan overgebracht naar de plaatsen met relatief lage loonkosten in Korea en Taiwan. In de jaren 1980 en om dezelfde reden werden de belangrijkste productielijnen van Nike overgebracht naar Fujian en Guangdong. In de afgelopen jaren, met de stijging van de Chinese arbeidskosten, richt het zich op de lagere arbeidskosten in Zuidoost-Azië. De kledingindustrie onafhankelijke analisten Liao Jierong dachten dat van de transactiestructuur van belanghebbenden, dit "wispelturige" van Nike en Adidas normaal was. Ze worden echter geconfronteerd met de druk van de consumptiemarkt. "Vooral voor Adidas, wat de" lonten "van de Olympische Spelen in Londen als de eerste klassesponsor zou moeten zijn, maar verrassend Adidas Voetbalschoenen genoeg was de reactie van consumenten onder de bodem, het is moeilijk om te beginnen met de opnames zonder de host."

Toen de wereldwijde economische crisis drie jaar geleden uitbrak, heeft Nike zijn laatste fabriek in China gesloten om middelen af te leiden die niet beschikbaar zijn in China. Als Nike en Adidas deze multinationale reuzen vergelijken met "trekvogels", is het voor hen vanzelfsprekend om te vertrekken, want nu zijn hier geen weelderige bomen meer, het land is ook niet langer vruchtbaar. Echter, in de ogen van sommige waarnemers die zich richten op de transformatie en verbetering van de binnenlandse intensieve maakindustrie, zijn de meeste "lokazen" in China die deze "trekvogels" aantrekken gebaseerd op goedkope arbeidskrachten, en deze situatie zal vroeg of laat verandering met de ontwikkeling van de nationale economie en levensstandaard. Volgens het antwoord van het hoofdkantoor van Adidas, "om de fabriek te sluiten is voor de re-integratie van mondiale middelen".

Totaal verschillende twee merken zetten nieuwe sport- en modieuze merkkleding op de markt gebaseerd op verschillende ideeën over mode en opvattingen en vaardigheden op ambacht. De realisatie van deze conceptie werd bereikt door de overeenstemmende basisvereisten naar visueel inzicht en nauwe samenwerkingsrelaties. In termen van samenwerkingsrelaties van twee bedrijven, de ontwikkeling van Adidas voor Yohji Yamamoto die een hele item is in de weg op de weg. De stevige positie van Y-3 als gevolg van de sportstijl van Adidas, ontworpen door Yohji Yamamoto. Het Y-3-groepsbedrijf beheerde en beheerde de sportstijlafdeling van Adidas in termen van managementstructuur van het bedrijf. Op het gebied van design in de sportstijlafdeling van Adidas nam Yohji Yamamoto de positie in van het ontwerpen van regisseur.

Het zijn performanceseries, originelen en sportieve modieuze stijl. Er is Adidas Superstar Dames twijfel over Adidas-logo's omdat er verschillende logo's van Adidas zijn terwijl Nike een uniform logo heeft. In principe hebben bijna alle producten van Nike alleen het swoosh-logo. Het is noodzakelijk om onderscheid te maken tussen verschillende Adidas-typen. Over het geheel genomen zijn er in termen van Adidas drie hoofdmerken, namelijk Adidas Original, Adidas Style en Adidas Performance, die zeer bekend zijn bij de mensen. Op deze manier zijn er drie logo's van Adidas. De Adidas classic-reeks wordt vertegenwoordigd door het kruidnagellogo, de modieuze stijlreeks wordt getoond door ronde en halve Afbeelding ingesloten drie-strook en de prestatiesreeks wordt uitgedrukt door de drie-strook.
GregSenior
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 23 mei 2018, 09:55

Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron